POLISI PRIVASI (WISLAH MALAYSIA)

PENGIKLANAN

My.Wislah.Com menjana pendapatan melalui iklan google adsense. Jadi pihak google mungkin mengambil data anda (seperti lokasi, minat, umur dan jantinan) untuk tujuan pengiklanan yang berkesan. Jadi maklumat tersebut dikutip oleh pihak mereka dan bukan pihak My.Wislah.Com sendiri.


TRACKING & COOKIES

Sesetengah servis pihak ketiga yang kami gunakan, seperti Google Analytics, mungkin menanam mereka cookies di dalam browser anda. Oleh itu polisi privasi ini hanya tertakluk kepada My.Wislah.Com sahaja dan tidak terpakai kepada pihak ketiga.


KESELAMATAN DATA

Kami menggunakan encryption (HTTPS/TLS) untuk melindungi data yang disalurkan kepada dan dari web ini.

Walau bagaimana pun, tiada transmisi data melalui internet yang 100% selamat, jadi kami tidak boleh menjamin keselamatan sepenuhnya.

Jadi gunakan laman web ini atas tanggungan risiko anda sendiri, dan anda juga bertanggungjawab mengambil langkah untuk memastikan tiada kebocoran keselamatan dari pihak anda.


EMAIL DARI WISLAH MALAYSIA

Apabila anda berinteraksi menggunakan alamat emel pada My.Wislah.Com (seperti meninggalkan komen), anda mungkin menerima emel pengesahan daripada akuislam.com mengenai perkara tersebut.

Kami tidak akan emel meminta lain-lain informasi daripada anda.

Dan jika anda menerima emel sebegitu daripada My.Wislah.Com, sila laporkan ke  my@wislah.com supaya kami boleh menyiasat.


PERUBAHAN PADA POLISI INI

My.Wislah.Com  mungkin mengemaskini polisi ini secara berkala, mengikut perubahan yang berlaku pada web ini.


SOALAN BERKAITAN POLISI INI

my@wislah.com